Free delivery to courier office for 6+ items 

НАЧИНИ ЗА ДОСТАВКА

Доставка

Плащането на Заявката може да се осъществи по три различни начина в зависимост от жаланието на Клиента както следва:

– „По банков път“ по сметка на Търговеца
–  Плащане на място
– „С наложен платеж”, което представлява плащане в брой в момента на доставката;

Крайната сума за плащане се променя в зависимост от избрания от Клиента начин на плащане и в зависимост от допълнителни услуги заявени от Клиента, като във всички случаи крайната сума за плащане е предварително одобрена и потвърдена от Клиента.

Цената на всяка поръчана от Клиента стока и/ или услуга е предварително обявена в електронния магазин и Търговецът си запазва правото да прави промени в ценовата си политика, които промени по никакъв начин не могат да се отразяват на стоки и/или услуги, които са вече поръчани от страна на Клиента и потвърдени от страна на Търговеца.

В случаите на замяна на стоки всички двупосочни административни такси и двупосочните транспортни разходи за осъществяване на замяната са за сметка на Клиента, освен в случаите, в които замяната се налага по вина на електронния магазин. В случай, че Kлиентът желае да замени или да върне продукт, това може да стане само след надлежно известяване на Търговеца.

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ

Плащане

Доставката на нашите артикули в страната се извършва от куриерски фирми Еконт, Спиди, Intime.
Доставката се изчислява на база на следната информация: тегло, куриерска фирма, дали доставката до адрес или офис на куриера. Доставката не е включена в цената!!

Доставяме до всяка точка на България, без значение дали е дом или офис.

КЪМ СУМАТА НА ПОРЪЧКАТА НЕ Е ВКЛЮЧЕНА ЦЕНА ЗА ДОСТАВКА. ТЯ ЩЕ БЪДЕ ИЗЧИСЛЕНА ОТ КУРИЕРСКАТА ФИРМА И ЩЕ СЕ ДЪЛЖИ ПРИ ПОЛУЧАВАНЕ. ПРИ ПОРЪЧКА НАД 1 КАШОН – 6 бутилки – ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.

Артикулите заявени чрез сайта https://gamza.bg сe доставят в срок от 1 (един) работен ден след потвърждение на поръчката.

Потвърждение на поръчката при онлайн плащане се осъществява в рамките на деня.

При превод по банков път до 24 часа след получаване на превода.

При поръчка с наложен платеж – в рамките на деня след потвърждение по телефона или на имейл.

Важно!

Всяка ваша поръчка е застрахована и в случай на счупване или увреждане на пратката, трябва да го констатирате при получаването от куриера, като го отразите на придружаващия документ. Молим да ни уведомите с мейл на bright.colours@abv.bg , за да Ви изпратим отново счупените или повредени артикули.

Телефони за контакти: 0896 60 45 22, 0894 380 390